dimarts, 28 de desembre del 2010

EL 28 DE DESEMBRE DE LA RECCOORDÀ

CASCADA DE TITULARS AL NOSTRE INFORMATIU EN UN DIA TAN ESPECIAL

AGERMANAMENT PATERNA-HIGUERUELAS
No queda clar si es mancomunen les alcaldies i qui serà el nou alcalde.

FERNÁNDEZ READMÈS
El líder del CDP torna al seu càrrec de regidor i el seu substitut torna a les seues aixetes. Queda vacant la regidoria de policia, amenaçada d'amortització.

RESOLT EN CONFLICTE DELS BOUS
Es construirà un coliseu en el parc Tir de colom amb zones per a taurins i antitaurins. Els bous només podran maltractar-se amb materials reciclables i ecosostenibles. Agustí plantejarà una consulta per a triar el color dels astats.

DOS IKEAS A PATERNA
"Pa chulo el meu pirulo", va declarar l'alcalde, en signar el contracte amb els suecs. Hi haurà una tenda de peces i una altra de recanvis i està previst que òbriguen les seues portes abans del nadal de 2358.

L'AJUNTAMENT ACABA 2010 AMB SUPERÀVIT
Per quart any consecutiu, sí senyor.

LORENA I LOLES TORNEN DEL PSIQUIÀTRIC
No, no, la salut mental de les candidates socialista i compromesa no corre perill. Vénen d'un curs anti-pànic vist el solar que poden trobar-se al maig.

LORENZO, TAMBÉ TORNA DEL PSIQUIÀTRIC.
També està ben l'alcalde, tranquils. I també ve de fer un curs. En aquesta ocasió, per a aprendre a dir “no”.

S'IGUALARAN ELS SOUS DELS FUNCIONARIS.
Un que caminava per l'ajuntament amb un rellotge casio-calculadora descobreix que repartint les productivitats, les dobles productivitats i les hores extra no feia falta reduir el sou ni tirar a ningú al carrer.

ARBRES TRANSGÈNICS PER A LA CANYADA
Es plantaran amb forma de pal elèctric perquè una cosa no destorbe a l'altra. En estudi, una altra espècie amb forma de panell acústic per al by-pass.

EL COLE DE VALTERNA, HO PAGARÀ EL BIGOTES.
Parafrasejant al genial Xavi Castillo, ha dit “aixó ho pague jo” acabant amb la polèmica entre l'ajuntament i la consellería. Les agüeles han declarat “què bonicooo, preciòòòòòs” i s'afirma que el nou mecenes està “podrit de dinés negres”.

... I L'AUDITORI, EL LOREN
Doncs no ha volgut ser menys l'alcalde que diu que ni el pla E, ni els regidors a escot, que "aixó ho paga ell" i es dirà “Auditori Sisí el Guapot”

ELS SINDICATS DEMANEN LA CLONACIÓ DE VILLAJOS
Reconegut l'error per demanar la seua dimissió 3 vegades, proposen ara la seua clonació, cridant “Villanos” a la doble en homenatge al Síndic de Greuges.

TAXA DE BROSSA: PER FI ELS VEÏNS HO TENEN CLAR
S'aprova una ordenança que ho explica tot: Els anys imparells hauran de pagar la taxa que es retornarà i tornarà a cobrar els anys pares amb interessos, recàrrecs i demores.

L'AVINGUDA CORTS VALENCIANES REBATEIXADA DE NOU
Passarà a denominar-se “Avinguda-del-poble-Valencià,-històricament-organitzat-com a-Regne-de-València-constituït-en-comunitat-autònoma-dins-de-la-unitat-de-la-nació-espanyola-com a-expressió-de-la seua-identitat-diferenciada-com a-nacionalitat-històrica-i-en-el-exercici-del-dret-de-autogovern-que-la-constitució-espanyola-reconeix-a-tota-nacionalitat-amb-la-denominació-de-Comunitat-Valenciana”, retolat, per descomptat en bilíngüe. S'aprofitarà per a açò els cartells de el “Pla E” i els de “Paterna es mou” per la part de darrere.

RECANVIAT (UNA ALTRA VEGADA) L'ESCUT DELS MILITARS DE PATERNA
Descartat el de l'aguiló i el constitucional, s'opta ara per posar el del València C.F. Ja hi ha convocades concentracions de la plataforma defensora de les rat-penats.

RETARDS EN EL TANATORI
Davant la nova demora en la construcció de tanatori, l'Alcalde ha dictat bàndol prohibint morir-se fins que finalitzen les obres

NOVES RETALLADES PER ALS FUNCIONARIS
Com cal fer més rotondes amb margarides, pagar golafres, viatges inútils, errepeteses, sobresous i "cacicos" de nespresso, també s'ha donat l'ordre als funcionaris de passar a primer de mes pel Palau a preguntar “quant es deu” per venir a treballar

ELS SEGWAY I LES BICIS, PROMPTE EN MARXA
Els primers estaran en la ITV pendents de passar-la, per falta de pagament i les segones, encara que ningú s'ho crea -com Teruel- EXISTEIXEN i dormen el somni dels morts en el garatge de la poli, però prompte cobraran protagonisme perquè l'efectiu per a gasoil també va acabant-se...

PER ÚLTIM, L'ENQUESTA ELECTORAL PER A LES MUNICIPALS DE L'ANY QUE VE:

PP = 1 regidor
PSPV-PSOE = 1 regidora
Compromis = 1 regidora
CDP = 1 regidor
PdMcG =21 regidors

Si, si, majoría aclaparadorament absoluta pel PdMcG (Partit del MacGiver*) perque sense el seu líder, aixó no hi ha qui ho arregle.

* Nota de la redacció ochentera: Preguem als majors informen als xicons qui era aquet home, que igual no el coneixen.

Moltes gracies i feliç 2011 a tots.