dijous, 31 de març del 2011

EN ALBORAIA, CONTRA L'ERE DE L'AJUNTAMENT

Afiliats i representants de les seccions sindicals de CCOO i UGT de l'Ajuntament de Paterna, així com centenars de companys de diferents poblacions han acudit hui a Alboraia en solidaritat amb els treballadors de aquest ajuntament i contra la ERE que  l'equip de govern està disposat a dur a terme que portaria a l'atur a decenes de treballadors públics d'aquesta població de l'Horta Nord.

Convocats per la Federació de Serveis a la Ciutadania de Comisions Obreres i la Federació de Serveis Públics de la Unió General de Treballadors més de 500 persones s'han concentrat a la porta de l'Ajuntament i han fet un recorregut pels carrers d'Alboraia amb la consigna CONTRA LES ERES EN ELS AJUNTAMENTS. NI UN SOL RETALL DE SERVEIS ALS CIUTADANS/ES, MOBILITZA'T repartint octavetes amb les següents informacions:






  • Els ajuntaments presten serveis públics que no es regixen pel benefici econòmic sinó que servixen a l'interés general.
  • L'extinció de contractes per mitjà d'EREs posa en perill l'obligatorietat de prestació de serveis de qualitat per part dels ajuntaments establida per llei.
  • Els veïns/es d'Alboraia no poden patir les conseqüencies de la mala gestió econòmica ide les deficiències organitzatives del seu Ajuntament.


  • La rendibilitat dels serveis públics no es pot mesurar en termes de mercat sinó que ha de valorar-se sobre la satisfacció de les necessitats de la ciutadania associades al bé comú.
  • Els acomiadaments col·lectius per mitjà d'ERE no han d'encobrir la privatització de serveis públics que a la llarga suposaran un major cost econòmic per als veïns/es d'Alboraia.


Des de la reCCOOrdà no més esperem que al final prime la cordura (aquest bé tan escàs ultimament), es mantingan els serveis públics que els ciutadans es mereixen i, per dalt de tot, que cap alcalde "visionari" tome eixample d'Alboraia, on, a més, es preten mantindre els 15 asesors nomenats "a dit" a costa de acomiadar funcionaris interins, entre d'altres.