divendres, 18 de març del 2011

L'AMOR

Un de breu:

Si avans cuestionem al nostre anterior article la conveniència o no de tindre falla municipal en els temps que vivim (crisi, acomiadaments, rebaixes de sou), avans -tot just a la mateixa data- ix l'alcalde en premsa diguent que la falla municipal la paga una empresa i no l'ajuntament.

L'equip de redactors, editors i publicistes de la reCCOOrdà està molt preocupat per el ressò mediàtic que esà adquirint aquesta publicació, inclòs quant es fa de forma tangencial com a apostilla d'un comentari d'un comunicat oficial de les seccions sindicals, com és el cas.

Que sí, Lorenzo, que sí. Que si ho paga "evimaj" serà per amor. Que si una empresa constuctora d'Ontinyent patrocina la falla municipal de Paterna no pot ser per una altra cosa que per amor. Per amor a Paterna i/o per amor a les falles. I diguem per amor, perquè si fos per o a canvi d'alguna otra cosa no sería tan correcte, tan altruista ni tan legal, pero això no més ho creuran els malpensats.

Els de la reCCOOrdà creiem en l'amor, perquè l'amor es entregar sense esperar res a canvi



Comentari al comentari-anex del comentari de l'article anterior:


En plé 2011, quant la més sencilla asocciació, l'equip esportiu menys conegut o el friki més insufrible té un lloc web al ciberespai, resulta que EVIMAJ, una promotora de la construcció no disposa de pàgina web ni e-mail conegut, al menys, segons sant google