dilluns, 1 d’agost del 2011

RODA DE PREMSA + MOCIÓ DE EU + RESUM DEL MES

Divendres passat, les seccions sindicals amb representació en la Junta de Personal, CC.OO., C.S.I.F., U.G.T., S.T.A.S.-I.V. i C.G.T. - el S.P.P.L.B. continúa "desmarcat" del recolçament als companys afectats i de les mesures contra els acomiadaments- convocaren una roda de premsa per a actualitzar als mitjans, ja que la informació va cambiant diariament seguint els "bandazos" de l'equip de gobern i, sobre tot, per puntualitzar diverses cuestions publicades erròneament, com ara el repetit 7% de "descompte adicional" oferit per l'alcalde als ja recontraretallats sous dels funcionaris, doncs pot ser no va adonarse que dita mesura es completament il·legal i, per més que siguera adoptada, seria nula de plé dret en quant un sol dels funcionaris acudiera a qualsevol juzjat per a denunciar-ho.

Publicacions:



... i per si no fos tot prou confús, al mateix ple en que finalment NO va a anar el punt de la RPT, la corporació, amb els vots a favor dels 3 partits de la oposició (PSPV, Compromís i EUPV) i la abstenció del PP va aprovar una moció presentada per Javier Parra (EUPV) amb un text tan clar com contrari a les intencions mostrades en materia laboral per l'equip de govern: 

 “el Ayuntamientose compromete a mantener los Servicios Públicos” y que se estudien fórmulas para evitar recortes presupuestariosde personal."

Tota la notícia:
I ara que hem esgotat juliol pot ser cal recordar el suport rebut a les nostres reivindicacions per part de tots, bé, per part de tots menys de "uns":