diumenge, 18 d’octubre del 2009

BENVINGUTS I BENVINGUES A LA RECCOORDÀ

Benvinguts i benvingudes a "LA RECCOORDÀ". La nostra intenció és mantenir-vos informats de tot el que succeeix a nivell laboral en l'Ajuntament de Paterna.

Són moltes les dificultats que estem trobant per a realitzar la nostra labor en defensa dels treballadors i treballadors, encara que bàsicament poden resumir-se en dos:

La nul·la actitud de l'equip de govern cap a les seccions sindicals majoritàries incomplint l'acordat, escoltant-nos una vegada sí i deu no, no convocant els òrgans legalment establits per a la negociació col·lectiva, i, el més greu, utilitzant el silenci administratiu com resposta sistemàtica, repetitiva i constant a les nostres legítimes demandes. No és que no s'accepten les nostres propostes ni s'atenen les nostres peticions, senzillament no contesten a no-res.

L'altre escull en el nostre treball diari és alguna premsa, especialment l'escrita, que o no publica o retalla les nostres publicacions, aspecte aquest un dels principals que desitgem corregir des d'aquest blog-web, obert des de ja tant per a la seua lliure publicació en altres mitjans, com per a la participació de tots els nostres afiliats i les nostres afiliades.

Amb l'esperança de donar un nou pas informatiu, participatiu i d'acció sindical amb aquest projecte, us enviem una cordial salutació convidant-vos a tornar quan vulgueu o a subscriure-us per a rebre totes les actualitzacíons que es vagen produint, que ja anticipem, no seran poques.



Si volgueu contactar amb nosaltres per qualsevol assumpte, pugeu fer-ho en lareccoorda@gmail.com

Si voleu rebre les actualiztacións de aquest blog automàticament, pogueu fer-ho...

- Suscribiu-vos en qualsevol dels mitjans que s'oferixen baix a la esquerra: Google, Bloglines, Netvives, Newsgator, MyYahoo, o, directament per Atom. Es molt sencill.
- Dalt, al centre, polsant damunt de "segueix el blog"

També es por promoure la nostra difusió...
- Polsant dalt en "comparteix"
- Al final de cada missatge, polsant damunt del sobre

Igualment, al final de cada missatge podeu dir-nos si esteu d'acord o en desacord con el mateix

Gràcies per la vostra participació!