divendres, 4 de desembre del 2009

EL REGLAMENT DE POLICIA, EN MARXA

Dins de l'última Taula General de Negociació, es va acordar, a proposta de les seccions sindicals, la creació d'una Taula de Treball per a l'aprovació del tan desitjat Reglament General de Policia.

Aquest reglament es desenvoluparà prenent com document base l'elaborat i consensuat per les 3 seccions sindicals amb representació en la Taula General de Negociació (CCOO, UGT i STA), rebutjant-se amb el suport de la Tinent d'Alcalde de Policia la proposada de la Junta de Comandaments d'aportar ells un nou Reglament. Tot això a fi d'agilitar els tràmits, doncs és evident que és més senzill modificar un text que harmonitzar dos.

Des del nostre correu electrònic farem arribar als afiliats de CCOO la proposta base perquè tingueu l'oportunitat de conèixer-la i aportar o rebutjar allò que considereu convenient.

Els no afiliats a CCOO podeu contactar amb els vostres respectius representants o sol·licitar còpia del text enviant un correu electrònic a ccoo@ayto-paterna.es

Considerant que ens trobem davant el primer pas d'una negociació que esperem finalitze com més prompte millor i en benefici de tot el col·lectiu policial, no entrarem ara a enumerar els motius que ens han dut a impulsar aquest Reglament, amb l'ànim de començar el procés amb el tarannà obert i amb l'objectiu de l'enteniment i el consens.

No obstant això, de la mateixa forma que anirem informant ací dels progressos obtinguts, exposarem les traves i la responsabilitat directa del bo i l'inconvenient que continga el text final, per a que cadascu trague les seues pròpies conclusions.

En el mateix sentit obviarem, ara com ara, destriar per qué "Taula de Treball" i no "Consell de Policia". Aquells la categoria moral dels quals, els seus miserables objectius, les seues actuacions teledirigides i la seua falta de legitimitat i educació no arriben a un nivell mínim ni com persones, no mereixen un espai en LA RECCOORDÀ.

UGT-PATERNA TAMBÉ DENUNCIA ELS TRIBUNALS DE POLICIA LOCAL I AMB UNA NOVA PRESUMPTA IRREGULARITAT

Com avançàvem abans d'ahir, la secció sindical d'UGT en l'Ajuntament de Paterna també denuncia com irregular el nomenament dels tribunals per a les oposicions en Policia Local.

A més, per si 7 foren pocs, afexeigen un vuitè punt en el seu escrit referit al nomenament del secretari dels tres tribunals sobre la base al Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià que estableix la composició dels tribunals; en el no modificat per l'EBEP: "Secretari: el de la Corporació o funcionari en qui delegue, que actuarà, a més, com vocal"

Segons sembla, ni han nomenat a la Secretària de l'Ajuntament com secretària dels tribunals, ni els nomenats en el seu lloc són personal delegat per ella.

La primera prova d'aquests processos està prevista a celebrar tan sols dins de 4 dies, si no es produeixen les rectificacions denunciades, la qual cosa podria derivar en la resolució per via judicial, és a dir, nous recursos contenciós-administratius que s'afegirien als 3 presentats contra l'Ajuntament per presumptes irregularitats en oposicions anteriors.