dilluns, 12 de març del 2012

RETORN AMB APERITIU: MANUEL PALMA, EL TECNOCRACKTA

Saludem de nou a tots i totes els i les seguidors i seguidores de La Reccoordà després de dos mesos aturats. En aquest temps moguts hem pogut vore a Paterna les més multitudinàries movilitzacions com ara manifestacions, tancament a l'Ajuntament, aturades, assembleas i plens triplicant l'aforament del saló de plens, fem constància de la unió pràcticament unànime de sindicats, partits polítics, asociacions vecinals i de tot tipus contra les mesures de retall de drets i llibertats tant a nivell estatal com autonòmic, pero sobre tot local i pot ser el molt important paper que esten jugant a nivell d'internet els grups de facebook "Ayuntamiento de Paterna: Se vende" com ara la "Plataforma en defensa de los servicios públicos" com a eina per a comunicar-nos i programar les accions abans esmentades, pot ser això el que ha provocat la absència de La Reccordà amb la frecuència que n'era habitual... pero alguna cosa està canviant (i per a bé) i és l'hora del retorn. Ho farem hui no més amb un aperitiu, pero prometem moltes noves notícies en molt poc de temps, doncs els esdeveniments s'acumulen últimament sense temps per apair-los.

El nostre misatge de hui va plenament dedicat al "insigne" regidor d'Hicenda Manuel Palma i les seua "setmana fantàstica". Està l'home que no pasen dos díes sense que li explote a la boca qualsevol cosa que n'ixca de les sempre còmiques ocurrències que les té, pero obra i gràcia de l'atre "insigne" el (desaparegut)* Alcalde Lorenzo Agustí.

* Baixà del despatx del Palau a la Cova i de la Cova (diuen) que a la Gespa -l'Ajuntament "B", o pot ser ja el "B" sigam nosaltres-, la questió es que ara per ara Lorenzo es com els bitllets de 500 euros, que tot el món sap que n'existeisen pero ningú els veu sovint.

Tot va començar divendres pasat quan al auto-denominat com el que mes en sap d'economia a Paterna, tingué la genial ideia de gastar-se 360.000 euros en una empresa externa per a "controlar el cumplimiento de horarios, servicios y trabajos de los trabajadores del Ayuntamiento, eliminar o automatizar trabajos no necesarios y redistribuir personal".

El tecnó-crack-ta (per que va de tecnòcrata i n'es un crack) segueix quasi un any després sense tindre ni ideia del que significa ser regidor, de el que és el servei públic, i el mateix sobre el funcionament de l'Ajuntament, així, no deu saber que les dependencies municipals disposen de controls de horaris de entrada i eixida mitjançant emprenta dactilar, ni tampoc que cada àrea, negociat i/o departament té un Cap amb -entre d'altres- la funció de supervisar els horaris, el compliment efectiu dels serveis i la optimització de recursos humans i materials del personal a les seues ordres.

Per tant, l'home que no es cansa de dir a tot arreu -li agrada més una càmara que el color dels bitllets- que exerceis la seua funció mirant per la austeritat i que l'Ajuntament no oferirà servicis "voluntaris" si no no més els "obligatoris", i, d'aquestos, no més els més necesaris, proposa fiscalitzar la funció pública municipal amb una empresa externa, mancant el respecte tant a treballadors com als seus Caps amb una mena de intrusisme des de l'exterior i carregant als veïns de Paterna amb una despesa inútil, innecessària i duplicada.

Si abans es difón la ocurrència del vende-cotxes, abans ix l'Agustí a desmentir-ho, el problema es que la notícia es tan certa com que còpia de la providència en té mitja plantilla de l'Ajuntament i la han pogut vore molts veïns de Paterna.

Després del dilluns, Palma es torna a llevar del llit amb ànims de donar la nota, com li agrada i la Policía Local es desdejuna amb una nova ordre del Cap en la que s'instruia als agents per a personar-se en el domicil de l'home dels trajes llampants per a protegir-lo siga la hora que siga quan ixca o entre, a més a més de ordenar al torn de nit i als agents de la zona a intensificar la vigilància pels voltants del seu domicili.

Es a dir, l'home dels estalvis, l'home de les acomiadaments i quan fins l'alcalde es llevà els escoltes, ara necessita que el protegisquen... els altres 24 regidors NO... no més ell... ara alguns recordem que a diferència del 99,99 polítics de l'estat, als que, en els casos de disposar de un patrimoni important, estem segurs que no li es ve de bo tindre que fer públic els bens de que disposen, per més que la Lley com a càrrecs públics així els obligue, va el vende-coches i concedeix una entrevista personalitzada per a presumir de ser el regidor més ric d'Espanya amb 67 millons de patrimoni... i ara, donant feina a la Policia i llevant una patrulla del poble i no més per ell cada vegada que cride o que s'intensifique la vigilància a casa seua.

De nou "fons de l'Ajuntament" asseguren a la premsa que aixó de la ordre es mentida. I aixó es tan veritat com que aquest home val menys del que costa de mirar-ho. Nosaltres podem dir que "fons policials" ens asseguren que l'ordre existeix, l'ordre està penjada al tabló d'ordres de la policía, l'ordre està vigent i l'ordre es llegeis pels caps de torn o servei cada torn per a coneiximent de la totalitat de la plantilla policial.

Per acabar, la entrevista a "Espejo Público" d'Antena 3 va ser la cirereta de la setmana de pasió protagonitzada pel señorito andaluz, de la qual destacar com a mesura d'estalvi a aplicar als col·legis propietat del holding Palma: pasar de 20 a 30 alumnes per aula, perque, segons ell, "no es nota i no més tindran que treballar un poquet més els profesors" (cap menció als xiquets). La entrevista té tanta credibilitat com observar que a les imatges de fons no es mostra cap de Paterna i si de diversos ajuntaments desconeguts. Asegura Palma que el límit de les retallades és no arrivar al CONFLICTE SOCIAL, molt adecuat després de 16 díes amb els funcionaris tancats a l'Ajuntament, plens i assembleas abarrotats, més manifestacions a Paterna i mes multitudinàries de la seua història, aturades parcials i vaga. El seu fort, com ja sabem és les comparacions: "Un ayuntamiento es como una empresa" Segurament, així ho ve ell i així ho considera i interpreta. No hi ha cap cotxe oficial, asegura, clar! es que lo que no es paga no es té... QUE SOM LA SEUA O.N.G. PARTICULAR!!! Per favor, Manuel, trie Unicef, Manos Unidas o la que preferixca i a nosaltres deixe'ns en pau. Tancar o vendre les empreses públiques, mentre la Gespa creix i creix i l'Ajuntament cada vegada es més reduit en personal i mitjans. Finalizta pronosticant pagar el deute en 3 anys per a contradir-se 5 segons despres asegurant que aquest any hi haurà un superàvit de 7 millons.

Per qui vullga torturar-se amb el vídeo: http://www.antena3.com/noticias/economia/ayuntamiento-paterna-ong-particular_2012030500046.html

L'home que tradueix "funcionari" per cuida-flores: http://www.youtube.com/watch?v=EUH1P3N1Tdg&feature=related

L'home que comença el seu negoci utilitzant fent la mili mentint, falsificant i utliztzant mitjans i personal militar http://www.youtube.com/watch?v=CpdNKX-lAms&feature=share

I no ho diguem nosaltres, ho diu ell de sí mateix

Una mala còpia del friki Carlos Jesus:http://www.youtube.com/watch?v=8gWmTCY-zAU

Aixó si ho diguem nosaltres

Aquest es el nostre molt estimat Manuel Palma