divendres, 25 de juny del 2010

AGUSTÍ (FA SIS MESOS): "HI HA SUPERÀVIT"

Últimament tirem d'altres mitjans de comunicació massa, pero amb tanta activitat d'acció sindical no tenim ni temps per a escriure...

Hui recuperem una entrevista de no més fa sis mesos en la que l'Alcalde de la bi-retallada no dubtava en afirmar lo següent al diari ABC el 7 de dessembre de 2009:


¿Paterna está entre los municipios con dificultad para pagar la nómina de los funcionarios?



-Al contrario, hemos conseguido cerrar los dos últimos resultados presupuestarios con superávit en las arcas municipales. Hemos convertido a la administración local de Paterna en una organización capaz de prestar los servicios a sus ciudadanos de una forma más eficaz y eficiente.


Ara, no dorm per las nits, va a demanar als bancs i no té per acabar l'any, amb els serveis extraordinaris sense abonar des de març, les productivitats bloquejades el mateix temps i a bi-retallada preparada per al ple del dilluns... i segons dui l'oposició, ademés dels sous complets de tots el regidors a dedicació exclusiva, de quadruplicar el número d'asesors, cada vegada que acudeixen 8 membres del seu partit a les reunións MENSUALS de la SUMPA i la GESPA, a 500 euros per barba i reunió, a part del sou per dedicació plena de l'Alcalde i tots els seus regidors.

... pero segueix sense dormir pensant como estalviar diners a Paterna.

Enllaç: DIARI ABC:

NOTA DE PREMSA AL LEVANTE-EMV SOBRE LES RETALLADES ADICIONALS DE L'ALCALDE

Nota de premsa de les tres seccions sindicals representatives (CC.OO., U.G.T. i S.T.A.) contra les mesures adicionals de l'Alcalde de Paterna i les opinions al respecte de PSPV i Compromís