dimarts, 26 de gener del 2010

PUBLICACIÓ DE PATERNA.BIZ SOBRE LES PROVES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL



Las pruebas de selección de nuevos policías locales se suspenden

El inicio del proceso de selección del Ayuntamiento de Paterna que tenía previsto realizar el 23 de enero de 2010 para cubrir en propiedad diez plazas de Agentes de la Policía Local, ha sido desconvocado, según el consistorio “por causas sobrevenidas no imputables a esta organización”.

CCOO ha denunciado reiteradamente irregularidades en procesos de selección de este tipo. En este caso, representantes de la sección sindical preguntaron a la Teniente Alcalde de Personal, María Villajos, sobre las causas de la suspensión de estas oposiciones y aunque en un primer momento les ha referido al Anuncio oficial del Ayuntamiento, tras la insistencia ha explicado “que el psicólogo tenía dificultades para organizar un examen psicotécnico para 400 aspirantes en un colegio con varias aulas por aquello de que debía dividirlos, hacer turnos, etc.”

Tras preguntar tanto a Villajos como al Jefe de Personal de Ayuntamiento, sobre el nombre del psicólogo, ya que “su nombre no ha sido publicado como la ley establece”, la contestación ha sido "todavía no se sabe quién hará de psicólogo".

La selección de agentes, que tanto han demandado algunas entidades vecinales y partidos políticos, se suspende sin fecha concreta.

Un moment!!, Si no es sap quí es el psicòlec, com pot ser que tinga dificultats?

Al circ vols anar, xiquet?? No! Anem a l'Ajuntament!

TREBALLADORS, 3 - RECURSOS HUMANS, 0 ; HAT-TRICK DEL SINDIC DE GREUGES CONTRA L'AJUNTAMENT DE PATERNA

Ja són 3 els companys de la Policia Local, farts ja d'estar farts, s'han vist obligats a exposar les seues situacions laborals al Síndic de Greuges i són 3 també les ocasions que l'Alt Comissionat de Les Corts dóna contundentment la raó als policies afectats i qualifica les actuacions del responsable de la gestió dels recursos humans de la policia local amb expressions d'absolut rebuig que ja hem exposat en aquest blog a les quals cap afegir les inclosas en l'últim escrit, tals com "tràmits inadequadament emplenats", "criteri erràtic i en absolut uniforme", "fallida del dret d'igualtat de tots els treballadors, recomanant que les decisions "siguen proun motivades".

Arribats a aquest punt, confirmar, per increible que semble, l'Intendent en qüestió, blanc principal de les demoledores crítiques del Síndic de Greuges i objecte principal de les recomanacions reiterades de rectificació en els seus procediments, segons es desprèn dels TRES escrits continua en el seu lloc de treball com responsable? de la gestió recursos humans.

Per si açò no és suficient, el nostre Alcalde ho nomena com membre de diversos tribunals de processos selectius en la policia local i quan la insostenible situació laboral duu a les 3 seccions sindicals a presentar en la Taula General de Negociació un projecte de Reglament per a la Policia Local amb l'ànim de regular les relacions laborals d'aquest cos i acabar amb el malestar generalitzat en la plantilla davant tantes i tan repetides situacions injustes que afecten tant a la vida personal com al rendiment laboral de cada vegada més membres d'aquest Cos, ens arriba la Prefectura i es duu com assessor a la Taula Tècnica constituída per al desenvolupament d'aquest reglament a... endevinen qui?... exacte!... a aquest mateix.

El resultat, no per menys esperat, ens ha tornat a sorprendre. La mateixa persona que, com Agent, va defensar en representació dels treballadors el Reglament de Policia a València, aprovat fa ja uns anys, avui, com Intendent, posa traves a cada coma i a cada accent d'un reglament, que, en el debatut fins a la data, és escrupolosament idèntic a aquell proposat i aprovat en la capital.

Per cert, en l'última Taula General de Negociació es va invertir més de la meitat del temps en un monogràfic sobre aquest Intendent, el qual desenvoluparem en aquestes mateixes pàgines quan disposem del temps suficient. La cosa va acabar en un conat de petició de cessament en la seua destinació de la Taula en ple cap a la Tinent d'Alcalde de Personal, qui es va comprometre a emetre una circular cap a la Policia amb les directrius a les quals deu sotmetre's en matèria de personal.

Igual entre el conat, les recomanacions del Síndic, la circular de la Sra. Villanos i si cau en el compte que el reglament que volem és el mateix que ell va voler quan treballava a València, igual recapacita, rectifica i tornem a la normalitat. Com va dir Joaquín Sabina, "más raro fue aquel verano, que no paró de nevar".

Si voleu vore la resposta del Síndic de Greuges cliqueu ací: http://guadalaviar.gva.es/sindic/Resoluciones/10219704.pdf