dilluns, 28 de febrer del 2011

EL RETEN 24 HORES A LA COMA... ÉS DE 14


Són vàries les vegades que l'Alcalde Agustí ha visitat als veïns del Barri de la Coma per a prometre'ls, entre altres coses, que tindrien un reten de Policia Local 24 hores al dia. La penúltima, sense anar més lluny, es publicava el passat 10 de novembre en la web del barri, l'última va ser al desembre, amb més del mateix i la de gener... doncs ni es va celebrar.


Finalment l'equip de govern publica a so de bombo i platerets l'obertura 24 hores del reten: Las Provincias, El Periòdic, Hortanoticias, Crònica Local la pròpia web de l'Ajuntament, es feien ressò que suposadament "s'havia complit una antiga reivindicació veïnal", havent-se realitzat "obres d'adequació per a descentralitzar serveis i millorar la proximitat", tenint previstes similars actuacions per als barris de La Canyada, Terramelar i Valterna per al 2n semestre d'aquest mateix any.



Tot açò estaria molt bé, bàsicament si fóra veritat, ja que des de la suposada implantació, el reten policial del Barri de la Coma NO ESTÀ NI OBERT NI OPERATIU 24 HORES Al DIA. Ni hi ha cap policia durant les vesprades, ni els torns de nit i matins es solapen, és a dir, que també hi ha un interval a primera hora del matí sense presència policial en les Dependències. Així doncs, concluïm que el servei 24 hores, és de 14, per tant, quan senten dir l'hora en el telenotícies, amb la consaguda cantinel·la "una hora menys en les Illes Canàries", poden afegir lliurement "10 hores menys en La Coma".


Durant les obres de remodelació vam poder observar la eficent operativitat del millor invent del nostre alcalde (la Gespa), doncs va haver-hi dies que havien més obrers que rajoles o aquell matí que van venir TRES tècnics (almenys, de jaqueta sí vestien) per a prendre el nombre de referència d'una impressora, que dies després seguien sense funcionar... per cert, de les càmeres de seguretat ja hi ha una que tampoc funciona i ja han sigut vàries les ocasions en què la patrulla del Barri no ha pogut accedir a les dependències per falta de claus... igual en açò s'ha reforçat la seguretat, que ni la Policia pot entrar.

Però no per tenir el servei a meitat de muntar i incomplet se'ls va a acabar la valentia d'anunciar nous retens 24 hores en cada barri de la població, mentre la plantilla policial segueix estancada d'efectius durant aquests 4 anys. Al final, amb tant retens i els mateixos policies, l'única cosa que va a quedar patrullant en el carrer són les càmeres de vídeo intel·ligents, amb les quals tots anem a estar més segurs.

Rematada: Anunciar projectes per al segon semestre de 2011, tenint les eleccions municipals al maig és d'allò més prudent, -valent ha dit? -no, no inconscient!

Recontrarremada: El veí, que no és ximple (com pensen alguns), ja és coneixedor del que hui destapem ací, només cal veure-ho, de nou, en la web del barri, perquè les pitjors mentides són les que tenen les potes curtes....