dijous, 25 de febrer del 2010

PROPOSTA CONJUNTA D'U.G.T. I CC.OO PER AL PROTOCOL D'HORARIS EN POLICIA LOCAL

Després de la reunió mantinguda entre representants de les Seccions Sindicals d'U.G.T. i CC.OO. amb el Regidor de Policia en la qual s'ha fet lliurament a aquest últim de la proposta de protocol d'horaris per a la Policia Local, vam significar les següents apreciacions:

1 . La proposta presentada és inicial i provisional, subjecta tant a les pertinents aportacions tant de la corporació com dels propis sindicats.

2 . El Regidor ha sol·licitat propostes tant als sindicats representatius com als quals no ho són amb la intenció de consensuar un únic text que arreplegue la major part d'iniciatives.

3 . Referent a això, segons pròpia manifestació de l'edil, només la proposta d'U.G.T. i CC.OO. pot considerar-se la mes completa i adequada al format de l'anterior protocol d'horaris.

4 . Igualment el Regidor ha avançat que la seua intenció és que en el període comprès entre els dies 20 i 31 d'agost la presència en servei ordinari de la plantilla de policia local siga la màxima possible, evitant-se el gaudi vacacional en aquest tram estival. Per part d'U.G.T. i CC.OO. s'ha traslladat que inicialment no es va a renunciar als drets obtinguts en anteriors negociacions i comunes a la resta de funcionaris municipals, inclosos els torns vacacionals, no obstant això, mostrant-se oberts a conciliar l'interès de la corporació amb el dels treballadors si es troben les formes adequades de compensació que puguen ser acceptades per tot el col·lectiu.

5 . La present proposta es fa pública perquè la plantilla siga coneixedora de les millores globals per a tota la plantilla presentada per aquestes seccions. Per experiència coneixem que algun intentarà apropiar-se d'iniciatives que no li són pròpies i la seua obsessió per millorar-les basant-se en el treball dels altres.

6 . En qualsevol cas, el protocol d'horaris no serà definitiu mentre no es complisquen les següents premisses:

a) Es confirme per part de l'Assemblea que es convocarà per a TOTS els funcionaris de la Policia Local.

b) La seua aprovació definitiva en la Taula General de Negociació, únic òrgan competent per a tal fi.

c) La vinculació directa de l'aprovació del protocol d'horaris a l'aprovació del sistema de provisió de llocs de treball d'acord amb la Norma Marco, doncs de res serveix aconseguir les millores proposades si no es pot accedir en igualtat de condicions als llocs concrets, significant per tant, que constaran ambdós com annexos ja aprovats del futur Reglament General de Policia Local de l'Ajuntament de Paterna.

Hem enviat una còpia de la proposta de protocol a tots els companys de la nostra base de dades. Qualsevol interessat en obtenir-la, pot sol·licitar-la als delegats de CC.OO i U.G.T. o manant un correu electrònic a lareccoorda@gmail.com.